Zlate Tifanije – glasovanje

Z velikim pompom napovedujemo jubilejno 6. podelitev Zlatih Tifanij, nagrad za posebne dosežke na homo sceni v preteklem letu.

Zlate Tifanije so edinstvene nagrade za dosežke oseb, ki so zaznamovale domačo homo sceno v letu 2017. Nominiranke_ce za Zlate Tifanije so s svojimi edinstvenimi kvalitetami v preteklem letu dodobra začinile_i dogajanje na homo sceni.

Vas, draga homo javnost, vabimo da v spodnjih kategorijah glasujete za svoje favorite_ke in njihove dosežke v letu 2017Katera oseba bo dobil_a Zlato Tifanijo v spodnjih kategorijah, boste odločile_i ve_i!

Akademija Tiffany bo letos podelila tudi Tifanijo v redu posebnih zaslug za dobrobit homo scene.

Vse_i tiste_i, ki se prireditve ne boste mogle_i udeležiti, lahko spremljate dogajanje na našem FB profilu in domači strani. Novice z rdeče preproge bomo objavljali_e v živo.

Gala prireditev se bo pričela v soboto, 14. 4. 2018, ob 21.uri. Na samo podelitev bo vstop možen samo povabljenkam_cem z vabili, nekaj mest pa je rezervirano tudi za ostale obiskovalke_ce. Prisrčno vabljene_i na after party, ki bo takoj po podelitvi, predvidoma ob 23. uri.

Povezava do: ZLATE TIFANIJE 2018

Komentiranje ni mogoče.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov