Z velikim pompom napovedujemo jubilejno 5. podelitev Zlatih Tifanij, nagrad za posebne dosežke na homo sceni v preteklem letu.

Zlate Tifanije so edinstvene nagrade za dosežke oseb, ki so zaznamovale domačo homo sceno v letu 2016. Nominirance_ke za Zlate Tifanije so s svojimi edinstvenimi kvalitetami v preteklem letu dodobra začinili dogajanje na homo sceni.

Vas, draga homo javnost, vabimo da v spodnjih kategorijah glasujete za svoje favorite_ke in njihove dosežke v letu 2016. Kdo bo dobil Zlate Tifanije boste odločili vi!

Akademija Tiffany bo letos podelila tudi Tifanijo v redu posebnih zaslug za dobrobit homo scene.

Vsi ki se prireditve ne boste mogli udeležiti, lahko spremljate dogajanje na našem FB profilu in domači strani. Novice z rdeče preproge bomo objavljali v živo.

Gala prireditev se bo pričela v soboto, 18. 3. 2017 ob 21. uri. Na samo podelitev bo vstop možen samo povabljencem z vabili, nekaj mest pa je rezervirano tudi za ostale obiskovalce. Prisrčno vabljeni na after party, ki bo takoj po podelitvi, predvidoma ob 23. uri.

Glasovanje za Zlate Tifanije 2017

Nominiranci v tej kategoriji so v preteklem letu na homo sceni s svojo karizmo in šarmom pustili najbolj viden pečat.

Nominiranke v tej kategoriji so v preteklem letu na homo sceni s svojo karizmo in šarmom pustile najbolj viden pečat.

V tej kategoriji so nominirani DJ-i, ki so v minulem letu s svojim izborom glasbe na homo žurih najbolj navduševali party publiko.

S svojo fenomenalnostjo je v preteklem letu na homo žurih izstopala tako s svojo navdušujočo energijo kot tudi z razpoznavnim osebnim stilom.

Najbolj zveste spremljevalke gejev. Za marsikatero pedruljo so obvezen del opreme.

V času modernih komunikacijskih sredstev kot sta fejsbuk in snapchat, najboljše novice še vedno pridejo naravnost iz človeških virov. Nominiranci v tej kategoriji s svojim pretanjenim občutkom za obveščanje homo javnosti prekašajo vso sodobno tehnologijo.

Vsako leto na homo sceni zažarijo nove svetle zvezdice in nominiranci v tej kategoriji so zažareli najsvetleje.

V tej kategoriji so nominirane osebe ali dogodki, ki so nas v preteklem letu najbolj šokirali in o katerih nismo mogli nehati govoriti.

Homo populacija je znana po svoji ljubezni do umetnosti. Nominiranci v tej kategoriji so s svojo umetniško izvirnostjo in navdihom najbolj zaznamovali homo sceno preteklega leta.

Na teh žurih je bilo preprosto najbolj fajn. Njihov idejni diskurz in organizacijski koncept preči meje zaznavnih čutov.

Je tip ali bejba? Komu mar! Je fantastična! S preciznim kempovskim čutom je njihov stil draga prava mojstrovina.

Nominirancem v tej kategoriji vzpostavljanje mednarodnih vezi ne predstavlja nikakršnih težav. Glas o naši sceni, kakršenkoli že je, nosijo širom sveta.

Za nominirance v tej kategoriji je drama sestavni del življenja. Iz drame naredijo umetnost. Brez drame preprosto ne gre.

Skupina, ki je najbolj prispevala k širjenju LGBTQ pravic in v ta namen najbolj zajedljivo težila strejtom.