Usposabljanje ODNOSI Z JAVNOSTMI IN KOMUNICIRANJE

Vabimo vas na enodnevno usposabljanje v sklopu projekta MLADIM z naslovom ODNOSI Z JAVNOSTMI IN KOMUNICIRANJE. Usposabljanje je primerno za tako za začetnice_ke kot za izkušene mladinske delavke_ce, namenjeno pa je mladim brezposelnim, ki jih zanima vključitev v mladinsko delo ter zaposlenim mladinskim delavkam_cem in mladinskim delavkam_cem prostovoljkam_cem.

 Udeleženke_ci usposabljanja bodo vodene_i skozi sledeče tematske sklope:

  • Kako določiti ciljne skupine in deležnike (spoznale_i boste razliko med ciljnimi skupinami in deležniki ter kaj je njihova vloga ter katere so njihove lastnosti).
  • Opredelitev in priprava komunikacijskih ciljev projekta in organizacije (kako določiti merljive komunikacijske cilje in zakaj).
  • Komunikacijska orodja (katera so sodobna komunikacijska orodja in kako ter kdaj jih uporabiti).
  • Spoznavanje s komunikacijo z mediji ter kako nastopiti v javnosti (spoznale_i se boste z osnovnim veščinami nastopanja).
  • Oblikovanje komunikacijskega načrta za projekt ali aktivnost (kako pripravimo komunikacijski načrt in zakaj).
  • Priprava in objavljanje besedil (Kako napisati dobro novico in sporočilo za javnost in zakaj je slog pisanja drugačen za družbena omrežja kot spletno stran ter kdaj uporabiti foto ali video?).
  • Priprava konkretnega komunikacijskega načrta projekta, organizacije ali aktivnosti ter razprava o njem.
  • Izpolnitev delovnega zvezka za načrtovanje komunikacijske kampanje.

Usposabljanje bo potekalo v ponedeljek, 24.4.2017, 10.00 do 17.00, v prostorih Galerije ŠKUC (Stari trg 21) pod vodstvom mag. Maje Hostnik in Davida Banovića, izkušenih komunikatoric_jev s področja odnosov z javnostmi in medijskega komuniciranja.

Na usposabljanje se lahko prijavite TUKAJ do četrtka, 20.4.2017. Usposabljanje je brezplačno.

Za dodatne informacije lahko pišete na mladim@mreza-mama.si ali pokličete na telefonsko številko 030 618 628.

Glavna namena projekta MLADIM sta okrepitev mladinskega sektorja in nudenje zaposlitve neizkušenim mladim. Po končanem projektu bodo vključeni mladinski centri zaposlili 32 na novo usposobljenih mladinskih delavk_cev/informatork_jev, prav tako pa bodo aktualne_i mladinske_i delavke_ci pridobile_i nove kompetence ter orodja za delo z mladim.

Komentiranje ni mogoče.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov