VJ delavnica

VJ delavnica gibanje skozi lečo

Podrobnosti

  • sobota | 25. septembra 2021 - nedelja | 24. oktobra 2021
  • 12:00 - 15:00
  • Klub Tiffany, Masarykova cesta 24, Ljubljana
ŠKUC – Kulturni center Q/Klub Tiffany vabi na VJ delavnico, ki bo potekala pet vikendov od 25. septembra do 23. oktobra, torej vsako soboto in nedeljo od 12. do 15. ure.

Na delavnici boste spoznali_e programska orodja za VJ-anje, obdelavo slik in videa, izdelavo objekta ter mappiranje. Skupaj z mentorico boste pripravili_e vizualni in zvočni material iz bogatega zgodovinskega arhiva LGBT+ gibanja pri nas, s katerim se boste ob koncu delavnice predstavili_e publiki s pripravo vizualne inštalacije v prostorih kluba Tiffany.

Na delavnico se morate obvezno predhodno prijaviti s spletnim obrazcem na povezavi:

https://forms.gle/J8aTgGNtjqEoWz4a7

Prijave sprejemamo do 17. septembra do konca dneva. Število mest za udeležbo na delavnici je omejeno, udeleženci_ke pa morajo izpolnjevati enega od pogojev PCT.  


VJ delavnica poteka v sklopu projekta Gibanje skozi lečo, ki ga poleg lastnega vložka sofinancira Javni sklad RS za kulturne dejavnosti.


POMEMBNO:

Dogodka se udeležite le, če ste zdravi_e, nimate simptomov okužbe z novim koronavirusom in niste bile_i izpostavljene_i tveganjem za okužbo z novim koronavirusom.

Za obisk delavnice veljajo pogoji PCT.

Upoštevajte priporočila NIJZ:
https://www.nijz.si/…/preprecevanje-okuzbe-z-virusom…


Program Kulturnega centra Q podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino, JAK in JSKD.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen LGBTIQ+ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov