Koncert: Masayah | 10. 9.

Masayah 10.9

Podrobnosti

  • petek | 10. septembra 2021
  • 20:00 - 00:00
  • Klub Tiffany, Masarykova cesta 24, Ljubljana
Tokrat na letnem vrtu kluba Tiffany gostimo 7. lezbično četrt, v sklopu katere vabimo na koncert Masayah s pričetkom ob 21. uri, po koncertu, predvidoma od 22. ure dalje pa na vrtno druženje ob ritmih djke Lili Put Put.

Vrata odpiramo ob 20. uri.

Vabljene_i!

Vstopnina:  5 €


Veseli bomo vašega obiska, hkrati pa se vam v naprej zahvaljujemo, ker pomagate pri ohranjanju in delovanju skupnostnega prostora.


Na naslovni fotografiji: Masayah
Foto: Alan Bučar


21:00:

Koncert: Masayah

Masayah je slovenska hip hop in RnB izvajalka. Svojo rap kariero je pričela pri 18-ih, ko je izdala prvi single Pusto, ki je postal viralni hit z več kot 200.000 ogledi na spletu. S svojim edinstvenim flowom, sodelovanju in udarnim vokalom se je povzpela na vrh slovenske hip hop scene. Na festivalu LČ bo poleg svojih hitov predstavila tudi “sneek peak,” težko pričakovani prvenec ter akustični album, ki ga trenutno pripravlja. Ustvarjalka, ki burka rapersko sceno, bo zatresla tla na vrtu kluba Tiffany.

https://www.facebook.com/masayahofficial


22:00-00:00:

DJ Lili Put Put

Polona Janežič, glasbenica, klaviaturistka, članica bendov Melodrom, Katalena in Narat, tudi pisateljica (roman z glasbo Sinbadove muze, KD Pripovedovalski variete in Založba Pivec, 2012), kot avtorica in izvajalka glasbe dejavna tudi na pripovedovalskih dogodkih (Pripovedovalski variete, Tri zdrave Marije in en oče naš) in v gledaliških predstavah (Gremo vsi!, Srce na dlani, etc.), tokrat v še eni glasbeni vlogi – kot DJ Lili Put Put.


POMEMBNO:

V klubu Tiffany spoštujemo ukrepe NIJZ, prosimo, dajte jih še vi. Zaželeno je odgovorno druženje.

Za obisk prireditev v klubu Tiffany veljajo pogoji PCT.

Upoštevajte priporočila NIJZ:
https://www.nijz.si/…/preprecevanje-okuzbe-z-virusom…


Program Kulturnega centra Q podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino, JAK in JSKD.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen LGBTIQ+ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov