STIROPOR pres. CONFORCE (Delsin, Clone/NL)

Podrobnosti

  • petek | 10. oktobra 2014 - sobota | 11. oktobra 2014
  • 23:00 - 04:00
  • Masarykova cesta 24, Ljubljana

Stiropor zadaja prvi udarec v novo sezono. Na istem prizorišču, kjer smo ob začetku poletja zaključili festival, letos začenjamo serijo mesečnih klubskih dogodkov, ki se bodo žanrsko neobremenjeno dogajali na različnih lokacijah po mestu.

Tiffany:
CONFORCE (Delsin, Clone / NL)
Barion live (Random Logic)
Dojaja (Chilli Space)

Monokel:
Bakto (GoodFoot)
b2b
Felis Catus (DMNP)

V Tiffany smo iz inozemstva povabili Conforce-a, versatilnega four by four elektronik muzik frika, enega najbolj marljivih producentov, ki se v različnih glasbenih projektih v katere je vpleten spogleduje s technom, ambient technom in houseom. Conforce, Versalife in Hexagon so psevdonimi za katerimi se skriva Boris Bunnik, z nizozemskega otočka Terschelling doma ”zafrustrirani kozmonavt, popotnik skozi čas ter slušni dizajner.”

Bunnik je zadnja leta vestno izdajal plošče za raznorazne fine etikete kot so Clone, Delsin, Rush Hour in Frustrated Funk, velja omeniti, da ima eno v lasti tudi sam.

Ob bok smo mu postavili all star ljubljanski dvojec. Starešini Barion a.k.a. Gregor Zemljič in Dojaja bosta v živo in pa z vinilov razdajala svoje razkošno znanje – pred in po Conforceu.

Na podiju kluba Monokel tokrat angažiramo dva prav tako ljubljanska bass/blueberygrass/geto house/ kraut /footwork/ haze/grime/beatz/folk ljubeča modelčka, Felis Katusa in Bakta, tokrat z ekskluzivnim celonočnim back to back setom.

Predprodaja: 8eur (Bikofe)
Na dan: 10eur

Več info na: Stiropor

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:
Klub Tiffany in Klub Monokel predstavljata varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.
Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.

Kulturni center Q
Škuc

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov