Kavarniški večer vol. 24: Malo nostalgije nikoli ne škodi

Podrobnosti

  • četrtek | 9. oktobra 2014
  • 20:00 - 23:00
  • Masarykova cesta 24, Ljubljana

Jesen je tu, čas, ko začnejo tople rdečkasto rumene barve sedati na drevesa, čas, ko začnemo ob zgodnjih jutrih in hladnih večerih pihati gostejšo sapo, ki se razgubi v gosto paro. Čas, ko se večkrat obrnemo nazaj, z mislimi na poletje, na sončne popoldneve in tople večere. Čas, ko ledene čaje in hladne sokove na našem šanku zamenjajo vroči čajčki in ko se raje kot na terasi vsi stiskamo v Tiffanyju, za mizicami. Ta čas bomo izkoristili za kanček nostalgije – na oder smo ponovno privabili eno izmed prvih zvezdic naših večerov. Za pravo mero nostalgije pa bomo poskrbeli tudi z old-school atmosfero in prigrizki. Pridite se z nami obračat nazaj!

P.S.: Ker se vroč čaj ZELO težko postreže v plastičnih kozarčkih začenjamo jesensko/zimsko akcijo ‘Prinesi šalčko’: Vabimo vas, da s seboj prinesete kakšno skodelico za čaj/kavo, ki se ji lahko odrečete in nam jo podarite. Tako vam bomo lahko postregli čaj v stilu in se izognili stopljenim plastičnim lončkom in opečenim rokam. Vsem, ki boste donirali šalčko bomo iz srca in iskreno hvaležni!

+ Poseben poziv: V ekipo prostovoljk in prostovoljcev, ki pripravlja kavarniške večere, vabimo nove pridne rokice in zašiljene ume. Če so ti večeri tako pri srcu kot nam in če bi želel_a pomagati pri njihovem nastajanju, si toplo vabljen_a, da se nam oglasiš na FB Društva Appareo, na mail drustvo.appareo@gmail.com ali kar osebno naslednji četrtek.

Prost vstop!

/ Klub Tiffany
/ ŠKUC
/ Društvo Appareo
/ Društvo Legebitra

Kavarniške večere sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov