Prednovoletni Kavarniški večer

Podrobnosti

  • četrtek | 18. decembra 2014
  • 20:00
  • Masarykova 24, Ljubljana

Vabljene_i na zadnji letošnji in prednovoletni Kavarniški večer!

Prednovoletni Kavarniški večer bo tokrat poleg toplih napitkov in dobre družbe zaznamoval Kabaret!
In to ne katerikoli kabaret ampak Kabaret Tiffany!

Kabaret Tiffany je laboratorij kluba Tiffany v katerem različni ustvarjalci_ke razvijajo odrske točke. Tokrat bodo predstavili dela, ki so nastala na delavnicah jesen / zima 2014. Z vami bodo bitja, ki so na plan prilezla za našim kvirovskim hrbtom in obeta se pravi mali karneval. Z vami bodo izgubljene zvezde, visoke umetnice, Bonboni, Monsieur Misteriooo, Geisha, vedno bleščeča voditeljica Anna Toxxina in še in še!

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora LGBTQ ustvarjalkam_cem na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalce pripravljajo mladi.

Vabimo vse LGBTQ ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in ostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.

Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana. Predstava je nastala v sodelovanju Društva ŠKUC in Društva Grad Teater. Podprli so jo JSKD, Mestna Občina Novo mesto in ŠOU Ljubljana

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov