POP NATION – Disko krogla

Podrobnosti

  • petek | 3. julija 2015
  • 23:00 - 05:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Sestavni del prenekaterih klubov in diskotek je tudi disko krogla. Pripomore k lepši osvetlitvi plesišča in bolj čarobnemu vzdušju. Pa ste se morda kdaj vprašali, ko ste se v soboto zjutraj zbudili in niste vedeli, kako ste prišli domov, kaj je dejansko vplivalo na vašo izgubo spomina? Morda k tigru v glavi ni prispevalo le preveč vsega dobrega in stimulativnega… Mogoče pa je bila vzrok disko krogla? S svojim nenehnim vrtenjem in odsevanjem svetlobe Vas je najverjetneje uročila? Kdo bi vedel… Znanstvenih dokazov o tem še ni, verjetnost pa obstaja.

Veselimo se skupaj!

Dj Duki

____________________

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur
____________________

Na petkovi zabavi vam ponujamo možnost anonimnega in brezplačnega testiranja na HIV, sifilis, hepatitis B in oralno gonorejo. Testiranje je namenjeno MSM populaciji.

Brezplačno testiranje vam omogočajo Društvo Legebitra, ŠKUC – Magnus in Klub Tiffany.
____________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

Kulturni center Q
Škuc

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov