Kavarniški večer

Podrobnosti

  • četrtek | 2. julija 2015
  • 20:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Izpitno obdobje počasi popušča svoj prijem, poletje se vrača na termometre in v glave.

Pridite z nami uživat in se sproščati ob poletnih neumnostih, lovit plastične ribice, srkat ledene čaje, grickat sadje in oreščke ter se sproščati ob dobri glasbi. Tokrat ste zanjo zadolžene tudi ve_i – če želite, da vam ob uživanju na terasi Tiffanyja igra vaš najljubši komad (ali nekaj njih) jih pospravite na USB ključek in prinesite s sabo. ;)

Prost vstop!

____________________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora LGBTQ ustvarjalkam_cem na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi.

Vabimo vse LGBTQ ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in ostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.

Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov