Majska kraljica 2024 – drugi večer

Podrobnosti

  • sobota | 18. maja 2024
  • 21:30 - 23:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana
*** POLNO REZERVIRANO ***
Vabimo vas na drugi večer spektakla v treh dejanjih – Majska kraljica 2024!

Kraljice se bodo po spektakularnem drugem večeru v soboto predstavile na drugem večeru v kategoriji “Monochromatica“ v svoji najboljši opravi, hkrati pa bodo na odru zaživele s svojimi najboljšimi performansi.

Za ocenjevanje bo poskrbela tako strokovna žirija kot tudi VI – občinstvo, ki boste z glasovanjem odločali o usodah tekmovalk_cev.

Pridružite se nam in izberite Majsko kraljico 2024!

Zaradi omejenega števila kart so za obisk obvezne rezervacije na e-poštni naslov:     *** POLNO REZERVIRANO ***

Vabljeni_e!


Sodelujoče kraljice: Akira Ve, Kitka Dinamitka, Noah Fence


“Majska kraljica 2024” – edinstveno tekmovanje za drag kraljice in kralje v Sloveniji bo potekalo na treh izjemnih večerih: v petek, 10. maja, in soboto, 18. maja, v klubu Tiffany, ter v nedeljo, 26. maja, v baru Zorica (Lok4cija), kjer bomo okronali letošnjo zmagovalko.


Oblikovanje: Jakob Golob


Vstopnina / Entrance fee: 8 €

(vrata/doors: 21:30; show: 22:00 – vstopnina vključuje tudi vstop na klubski večer, ki sledi prireditvi / Entrance fee includes the after party)


Majsko kraljico 2024 organizirajo Klub Tiffany, Društvo ŠKUC, kralji in kraljice. Majsko kraljico podpirata kolektiv Pink. The Underground in Savna District35.


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov