Majska kraljica 2024 – ” Extra! Extra!” – finale

Podrobnosti

  • nedelja | 26. maja 2024
  • 20:00 - 22:00
  • Zorica, Kersnikova 4, 1000 Ljubljana
*** PREDPRODAJA VSTOPNIC ZAKLJUČENA (nekaj vstopnic bo možno kupiti na vhodu na dan dogodka) ***
Vabimo vas na tretji, finalni večer spektakla Majska kraljica 2024, ki bo v nedeljo 26.5. v baru Zorica, Kersnikova 4, Ljubljana ob 20:00 uri.

Kraljice se bodo še zadnjič predstavile publiki. Na modni pisti bodo kot dragulji zasijale_i v svoji najboljši opravi, vredni naslovnice prav vsake revije. Občinstvu bodo postregle s svojimi finalnimi performansi oziroma lipsync točko po lastnem izboru.

Za ocenjevanje bo poskrbela tako strokovna žirija kot tudi VI – občinstvo, ki boste z glasovanjem odločali o usodah tekmovalk_cev.

Pridružite se nam in izberite Majsko kraljico 2024!

Vabljeni_e!


Sodelujoče kraljice: Akira Ve, Kitka Dinamitka, Noah Fence


“Majska kraljica 2024” – edinstveno tekmovanje za drag kraljice in kralje v Sloveniji bo potekalo na treh izjemnih večerih: v petek, 10. maja, in soboto, 18. maja, v klubu Tiffany, ter v nedeljo, 26. maja, v baru Zorica (Lok4cija), kjer bomo okronali letošnjo zmagovalko.


Oblikovanje: Jakob Golob


Vstopnina / Entrance fee:

Predprodaja / pre-sale: POVEZAVA/LINK

  • 10,00 EUR K4 Roza klubski večer
  • 12,00 EUR Majska kraljica *** PREDPRODAJA VSTOPNIC ZAKLJUČENA (nekaj vstopnic bo možno kupiti na dan dogodka) ***
  • 18,00 EUR Combo (Majska kraljica + K4 Roza)

Majsko kraljico 2024 organizirajo Klub Tiffany, Društvo ŠKUC, kralji in kraljice. Majsko kraljico podpirata kolektiv Pink. The Underground in Savna District35.


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov