Kavarniški večeri v klubu Tiffany – prvič!

Kavarniški pozni popoldnevi, po želji tudi mlade noči, bodo odslej enkrat mesečno Klub Tiffany na ljubljanski Metelkovi napolnili z raznovrstno živo glasbo, kulturnimi dogodki vseh mogočih krojev in oblik, seveda pa s pravimi kavarniškimi vonjavami in ambientom – toplim čajem, kavo, drobnim pecivom, priboljški in dobrotami.

Vabljeni in vabljene prvič v četrtek, 21.2.2013 ob 20h, na večer akustične glasbe in drugih dobrot!

Vstop na vse prireditve je prost!
————————–————————–————————–—–
Dogodek je del Meseca LGBT zgodovine, ki ga letos v Sloveniji obeležujemo drugič. Je priložnost za raziskovanje zgodovine, življenja in kulture v LGBT (lezbičnem, gejevskem, biseksualnem in trans) kontekstu. Je priložnost za učenje, pogovore in debate o dolgotrajnem boju za enakopravnost LGBT oseb.

Kavarniške večere organizirajo Društvo informacijski center Legebitra,Društvo ŠKUC, Kulturni center Q, Klub Tiffany in Društvo Appareo.
Projekt se izvaja od podpori Evropske komisije, Direktorata za pravosodje, svobodo in varnost v okviru programa Temeljne pravice in državljanstvo. Vsebina dokumenta ne odraža nujno mnenj in stališč Evropske komisije.Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov