KAVARNIŠKI VEČER S KLAVDIJO IN FILIPOM

Podrobnosti

  • četrtek | 5. novembra 2015
  • 20:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Četrtkovi kavarniški večeri zopet vabijo. Tiffany bo napolnjen z energijo Amy Winehouse, saj ta navdihuje Klavdijo Kranjc, ki bo tokrat nastopila na našem odru. Predvsem pa zato, ker mnogi pravijo, da je Klavdijin vokal podoben Amy-inemu globokemu kontraltu. Nastopila bo v kitarskem tandemu s Filipom, ki je že znanec_ka Tiffanijevega odra.

Vabljeni_e!

Prost vstop!
____________________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora LGBTQ ustvarjalkam_cem na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi.Vabimo vse LGBTQ ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in ostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.

Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov