Kavarniški večer: Reunion

Podrobnosti

  • četrtek | 17. oktobra 2019
  • 20:00 - 22:00
  • Masarykova cesta 24 1000 Ljubljana

Urbi et orbi! Začenja se nova sezona Kavarniških večerov.

In začenjamo jo z reunionom, ponovnim srečanjem starih mačkov na odru Kavarniških večerov, sodelavk_cev v zaodrju in čudovito publiko.

Pridejo … Kristijan Crnica, FPZ Z’borke, Kombinat Ženski Pevski Zbor … in morda še kdo. Večer bo povezoval_a Babsi Adler.

Pridite, čaja in piškotkov ne bo zmanjkalo.

Kover: Iris Pokovec
________________________________________________

Kavarniški večeri so nastali s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi na pobudo Društva Appareo, Klub Tiffany in Legebitra.
Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne in naše. Vsak tretji četrtek v mesecu se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k druženju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi.

Če pa se kot LGBTQ+ ustvarjalke_ci tudi same_i najdete v tem opisu in bi si želele_i predstaviti se širši publiki z svojimi deli, glasbenimi nastopi, predstavami in še mnogo drugega, vas vabimo, da nam pišete na mitja.blazic@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com in tako skupaj ustvarimo čudovit večer.

Kavarniške večer organizirata Društvo informacijski center Legebitra in Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q).

_____________________________________________
Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za mladino in Oddelek za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov