Kavarniški večer – Pokvirjeno hitrostno zmenkarjenje

Podrobnosti

  • četrtek | 22. februarja 2018
  • 20:00 - 23:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Ste se kdaj spraševale_i, kaj pa če je na ljubljanski LGBT+ sceni še kakšna oseba, ki je ne poznate?

To ni hec, to niso sanje – prav zares vas vabimo na na ne-valentinovo kvir hitrostno zmenkarjenje. Seveda ne gre za klasično obliko t.i. speed datinga, ampak za pokvirjeno, bolj družabno različico tega fenomena, ki ga premierno prinašamo v kot nalašč za to priložnost prenovljeni ambient Kluba Tiffany. Priložnost bo za zabavno spoznavanje novih oseb in tistih, ki (misliš, da) jih že poznaš. Ne gre torej (nujno) za romantično zmenkarjenje (čeprav tega nikomur ne preprečujemo!), ampak preprosto za prijeten, humoren, sproščen večer.

Vabljene_i!

Dresscode: “Zadnja vrtnica”: črna, rdeča, bela, roza, rožasti vzorci, kravate, čipke, bleščice, pušeljci oziroma vse, kar vam srce poželi.

________________________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal na pobudo Društvo Appareo, Klub Tiffany in Društvo informacijski center Legebitra s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Pišite nam lahko na info@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra in Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q).
_____________________________________________
Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov