KAVARNIŠKI VEČER: Maruša

Podrobnosti

  • četrtek | 12. maja 2016
  • 20:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Po prvomajskih počitnicah si bomo čutila lahko še malo bolj sprostile_i ob nastopu Maruše v spremljavi kitare in kahona, z odrom Tiffany pa se bodo srečale_i prvič. Naše duše bodo pobožale z zvoki (kako prikladno) soula ter RNB-ja.

Kot vedno bodo tudi tokrat na voljo različni prigrizki in pa čaj ali sok.
Dress code: Zaželjeni so cvetlični vzorci ;)

Vabljene_i!

teaser: https://www.youtube.com/watch?v=Oc6-ghQ8A7w
_____________

With vacations behind us, Maruša, who will be performing at Club Tiffany for the very first time, will relax us by using her guitar and cajón. Sounds of soul and RNB will touch our souls (how convenient).

As always snacks and tea/juice will be provided.
Dress code: flower patterns are welcomed ;)
_____________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora LGBTQ ustvarjalkam_cem na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalce pripravljajo mladi.

Vabimo vse LGBTQ ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in ostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.
Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov