Kavarniški večer

Podrobnosti

  • četrtek | 4. decembra 2014
  • 20:00 - 23:00
  • Masarykova cesta 24, Ljubljana

Mojca Preglau, ki nastopa pod psevdonimom Momo, je kitaristka in vokalistka, katere repertoar sestavljajo priredbe poznanih tujih in slovenskih pesmi. Prisluhnete in pritegnete lahko pesmim legendarnih Beatlesov, Neila Younga, Johna Denverja, Boba Dylana in tudi novejših izvajalk_cev, kot so Adele, Birdy, The Cranberries in mnogo drugih. V njenem repertoarju se najdejo pesmi za različne glasbene okuse, kaj točno bo na sporedu tokrat, pa je najbolje, da pridete preveriti same_i. Tokrat se ji bo za kakšen komad pridružila tudi gostja na klaviaturah.

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora LGBTQ ustvarjalkam/cem na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše.

Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalce pripravljajo mladi.

Vabimo vse LGBTQ ustvarjalce, glasbenike, gledališčnike, plesalce, slikarje in ostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.

Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov