Delavnica Neobstoječi programi za LGBTQ

ŠKUC-Kulturni center Q (klub Tiffany) vas vabi

v sredo, 30.5.2012 ob 19.00 v klub Tiffany na delavnico – Neobstoječi programi za lezbijke, geje, bi, trans in queer osebe.

Kaj vse še potrebuje LGBTQ populacija poleg zabav, delavnic, literarnih večerov, performansov, koncertov, filmskih projekcij, HIV preventive, športnih in drugih dogodkov? Vprašanje je refleksijsko in ob nastajanju novih prostorov za LGBTQ populacijo aktualnejše kot kdajkoli prej.

Pogovarjale/i se bomo o manjkajočih programih na področju sociale, zdravja, kulture, politike, izobraževanja in zabave, ki bi jih poleg že obstoječih potrebovale in si želele lezbijke, geje, bi, trans, queer osebe nasploh in konkretno v času ekonomske krize ter negotovih razmer v družbi.
Upoštevale/i bomo potrebe, na katere so opozorile/i ljudje na sceni in tiste/i izven nje. Previharile/i bomo potrebno infrastrukturo in si ogledale/i izkušnje iz tujine.

Vabljene/i!

Dogodek podpira Mestna občina Ljubljana – Urad za socialo. Club Tiffany is inviting you to a workshop about non-existent and missing programmes for LGBTQ population

on Wednesday, May 30th 2012 at club Tiffany.

What else beside parties, workshop, literature readings, performances, concerts, movies, HIV prevention, sport events, is needed?  The question is self-reflective and very important to explore in the existing time of evolving new places for LGBTQ population and generally, in times of economic crisis and uncertain social circumstances.

Welcome!

Supported by Municipiality of Ljubljana.

 

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov