7 dni ponosa

Kulturni center Q in Društvo Parada ponosa predstavljata

7 žurov, 7 grehov in 7 dni ponosa!

Še vedno vsak mesec do Parade Ponosa Kulturni center Q gosti žure, kjer predstavljamo 7 dni ponosa – pokušino programa Parade ponosa 2010 – in se predajamo 7im grehom, ki nas preizkušajo in preizkušajo. In preizkušajo. Pa preizkušajo..

7-small

7 GREHOV
~Poželenje~

… pa vendar se jim tudi prepustimo. Nekaterim. Poželenje je precej resna stvar. Resno zabavna, če smo bolj natančni. In ker že samo poželenje ni nikoli tako poželjivo, da ne bi moglo biti še poželjivejše, se je priporočljivo na žuru včasih tudi malce poigrati … Strokovna komisija grehov bo izmed vseh grešnih izbirala najbolj POŽELJIVO MASKO!

Če pri grešnih igricah nasploh pogosteje izgubiš kot zmagaš – ne skrbi! Na naših žurih nikoli ne moreš izgubiti, vedno lahko le dobiš! Morda tudi tisto, kar si na skrivaj že dolgo želiš, pa še nisi zbral/a dovolj poguma … Na pustno soboto 13.2.2010,  od 23ih naprej se bomo prepustili POŽELENJU v Klubu Tiffany!

Tiffany
DJ Ganzza (80ies, pop, rock, sinister gothic) in DJ Jadry (pop, r’n’b, komercjala)

Monokel
chill-out lounge
Vstopnina na klubski večer je 3€!
vabimo še na:
7 DNI PONOSA
~Poezija in polito vino~

7 dni ponosa je 7 dogodkov pred 7imi zabavami 7ih grehov, ki bodo kot celota predstavljali Teden parade ponosa 2010. Vse prihodke od vstopnin 7ih grehov in 7 dni ponosa namenjamo pripravi Tedna Parade ponosa 2010.

Pridruži se nam v klubu Monokel že ob 21.30 na nekonvencionalnem večeru pol-moderirane in pol-improvizirane poezije z Iztokom Majheničem, zalite z vinom. S seboj lahko prineseš sebi ljubo poezijo in najljubše navdihe. Ne bomo ti zamerili niti prigrizkov (ampak Maja ne jé oliv).

Dogodek podpira Mestna občina Ljubljana – Urad za mladino. Kulturni center Q in Parada ponosa represent

7 days of pride!

Each month untill Pride Parade 2010 Kulturni center Q hosts a party, where we present 7 days of Pride – Pride Parade tasting program in 2010 – and the handing to 7 sins.

7-small

7 sins
~ Lust ~

Expert commission sins of all sinners will choose the most rapturously mask!

If, for sinners in general, often losing games than you win – do not worry! At our party you can never lose, you can always just get! On Carnival Saturday 13/2/2010, at 23.00!

Tiffany
DJ Ganzza (80ies, pop, rock, gothic) and DJ Jadry (pop, r’n’b)

Monokel
chill-out lounge

Enterance fee: 3 eur!

invite you to:

7 DAYS OF PRIDE

Join the club Monokel already at 21.30 on unconventional evening semi-moderated and semi-improvised poetry by Iztok Majheničem

The event supports the City of Ljubljana – Youth office.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov