Vabilo k sodelovanju

Vabimo vas k sodelovanju pri nastajanju gledališke predstave o kemseksu!

ŠKUC gledališče pripravlja novo, razburljivo dokumentarno uprizoritev o kemseksu!

V gledališko ekipo vabimo vse, ki so se že kdaj srečali s kemseksom in bi hoteli z nami deliti izkušnje, zgodbe, občutja, vedenje …

Sodelujete lahko anonimno (100%) ali pod psevdonimom. Če ste gledališki navdušenec, amaterski igralec ali bi želeli samo povedati zgodbo na glas – lahko nastopite v predstavi. V živo na odru skupaj z ostalimi igralci, samo v avdio ali video posnetku idr.. Vse je stvar dogovora in vaših želja.

Ponujamo vam sodelovanje s profesionalnimi gledališkimi ustvarjalci (režiserjem, igralci, dramaturgom, lektorjem, kostumografom).

Za nas bodo dragocene tako vaše zgodbe kot tudi nastop v predstavi. Premiera bo predvidoma decembra. Vaje pa bodo potekale po planu in dogovoru v varnem, prijaznem prostoru. Za igranje/nastopanje v predstavi je predviden tudi honorar.

Povabilu se lahko odzovete na kemseks@skuc.si Vaša pošta in vsi podatki so tajni in zaščiteni. ŠKUC gledališče se zavezuje, da bo skladno z zakonom varoval osebne podatke, onemogočil dostop nepooblaščenim osebam do poštnega predala in da ne bo nikomur posredoval nobenih pridobljenih podatkov.

Hvaležni vam bomo za vsakršno informacijo, za vašo zgodbo, izpolnjeno anonimno anketo, ki jo bomo lahko uporabili v našem gledališkem projektu “Kemseks”.

Pridružite se nam – zabavno in seksi bo.

Komentiranje ni mogoče.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov