Vabilo k sodelovanju v kabareju Tiffany

Po odličnih odzivih udeleženk_cev in publike na zadnjo predstavo, smo se odločile_i, da s kabarejem nadaljujemo in k sodelovanju povabimo nove člane_ice!

Te zanima oder, blišč luči, glamurozni kostumi, pretiran make-up? Klub Tiffany vabi vse vas s kančkom »preveč« domišljije, plesalce_ke, kraljice_lje preobleke, igralce_ke, pantomimike in cirkusante_ke, da se nam pridružite in sodelujete v prvem izključno »queer« kabare kolektivu pri nas.

Udeleženke_ci bodo pod mentorstvom izkušene ekipe pilile_i svoje veščine, spoznavale_i nove tehnike na področju odrskega giba in performansa ter oblikovale_i celostno vizualno in vsebinsko podobo svojih odrskih likov.

Srečanja bodo potekala enkrat tedensko s ciljem priprave javne produkcije kabarejskih večerov v Klubu Tiffany in ob ljubljanski paradi ponosa. Projekt poteka pod mentorstvom Olje Grubić in produkciji Jerneja Škofa.

Delavnice bodo potekale ob sredah zvečer!
Prijava: Pogoj za prijavo je redna prisotnost na delavnicah. Udeležba na zaključnem nastopu je zaželena, vendar ni pogoj za udeležbo na delavnici. Vse zainteresirane prosimo, da nam ob prijavi pošljejo kratko motivacijo, zakaj bi se želele_i delavnice udeležiti.

Rok prijave: do torka, 1. 12. 2015. Število prostih mest je omejeno; glede na število prijav si pridržujemo pravico do selekcije.

Prijave zbiramo na elektronski naslov kulturnicenterq@gmail.com.

Vabljeni_e k sodelovanju!

Komentiranje ni mogoče.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov