Čas je ZA!

Čas je ZA ljubezen, poroko in družino.
Čas je ZA enakopravnost.
Čas je ZA moj in tvoj glas.
Čas je ZA!

Danes, 23. 11. 2015, se je na Prešernovem trgu tudi uradno začela kampanja “Čas je ZA”, s katero se poziva k podpori novele Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih (ZZZDR) na prihajajočem referendumu, ki bo 20. decembra letos. Ko so zapisale_i v sporočilu za medije je glas ZA človekove pravice »glas za družinske vrednote, saj prinaša širitev teh vrednot na vse ljudi.«

V kampanji »Čas je ZA« trenutno sodelujejo Amnesty International Slovenija, ŠKUC, Legebitra, DIH,  Mirovni inštitut, Slovenska filantropija, Časopis za kritiko znanosti, CAAP, Danes je nov dan, Zveza pedagoških delavcev Slovenije, sindikat Mladi plus, Inštitut za delavske študije (IDŠ), Čajanka z Roso in politične stranke Združena levica, Socialni demokrati, Piratska stranka Slovenije, Solidarnost, Stranka TRS in Iniciativo za demokratični socializem ter aktivne_i državljanke_i.

Več o kampanji si lahko preberete na spletni strani: http://casjeza.si/ ali FB strani: https://www.facebook.com/casjeZA/. Tam pa najdete tudi obilo informacij povezanih z referendumom.

Me_i smo ZA in bomo 20. decembra glasovale_i ZA! Upamo, da boš obkrožil_a ZA tudi ti!

Komentiranje ni mogoče.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov