Poziv za prostovoljke_ce pri Kavarniških večerih

Z oktobrom svoja vrata ponovno odpirajo Kavarniški večeri, ki prinašajo novo sezono ustvarjalnosti, blišča, umetnosti in prijetnega druženja. Vsak 2. četrtek ob 20.00 Klubu Tiffany prelevimo v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi.

Vam je blizu LGBT-kultura? Queerovska ustvarjalnost? Glasba? Performativna umetnost? Rade_i delate z mladimi, še neuveljavljenimi ustvarjalkami_ci? Vam je všeč prostovoljsko delo? Bi si rade_i nabrale_i nekaj novih organizacijskih veščin? Bi morda sam_a prispevala k programu ali pa imaš veliko idej?

DIC Legebitra in Klub Tiffany vabita na prvo srečanje ekipe prostovoljk_cev Kavarniških večerov, ki bo v četrtek, 5. oktobra 2017 ob 19.00 uri v Klubu Tiffany na Metelkovi. Na srečanju bomo predstavili Kavarniške večere in vse prostovoljsko delo, ki je potrebno, da se večeri z mladimi LGBT-ustvarjalkami_ci zableščijo v vsem svojem sijaju. Po sestanku lahko druženje podaljšate in se udeležite prvih Kavarniških večerov v novi sezoni.

Če bi se rad_a pridružila organizacijski ekipi Kavarniških večerov, ki jo sestavljajo prostovoljke_ci Legebitre in Kluba Tiffany, pa se prvega srečanja ne moreš udeležiti ali imaš dodatna vprašanja, piši na info@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com.

Vabljene_i!

________________________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal na pobudo Društvo Appareo, Klub Tiffany in Društvo informacijski center Legebitra s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Pišite nam lahko na info@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra in Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q).
___________________________________________________
Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Komentiranje ni mogoče.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov