Čas je ZA – vabilo

“Spoštovani in spoštovane,

Približujemo se finalnemu tednu naših prizadevanj za razširitev pravice do sklepanja zakonske zveze na vse državljane in državljanke v Sloveniji.

To nedeljo nas bo ločil zgolj še teden dni do 20. decembra, ko bomo imeli priložnost obkrožiti referendumski ZA. Zadnji teden želimo našo kampanjo narediti še bolj viralno in še bolj živo, zato začenjamo z akcijo “Naslednjo nedeljo bomo obkrožili ZA”.

Vabimo vas, da za prihajajoči vikend naredite skupinsko sliko oziroma “selfie” v domačem okolju, med vašimi običajnimi opravili, v krogu vaših sorodnikov, prijateljev ali znancev. Če naštejemo nekaj primerov, kaj imamo v mislih: izlet v hribe, družinsko kosilo, okraševanje jelke in tako naprej.

Fotografije nam pošljite na naš info mail ali pa jih objavite na vaših socialnih omrežjih s heštegom #casjeZA. Fotografije bomo objavili na naši spletni strani in uporabili na preostalih socialnih omrežjih.

Pokažimo jasno, da smo ZA, ter da se nameravamo referenduma udeležiti v visokem številu.

Hkrati pa se na vas obračamo s prošnjo za podporo humanitarni akciji. Kampanja Čas je ZA namreč v sodelovanju s humanitarnimi organizacijami, ki so podpornice kampanje, organizira dobrodelno akcijo zbiranja daril ob božičnih in novoletnih praznikih, za otroke iz socialno ogroženih družin.

Vljudno vas vabimo, da se dobrodelne akcije udeležite tudi sami, bodisi uradno v imenu organizacije bodisi osebno, in tako polepšate praznični december tistim, ki so ob tem času v socialni stiski.

Dobrodelna akcija bo trajala v času kampanje v prostorih KUD France Prešeren na Karunovi 14 v Ljubljani. Vabimo vas, da darila, ki jih želite deliti z drugimi, dostavite pod novoletno jelko, katero smo skupaj okrasili pretekli teden. Ob zaključku kampanje bomo darila predali humanitarnim organizacijam, ki bodo poskrbele, da bodo ta prišla v prave roke. Za dostavo daril smo dosegljivi vsak dan do konca kampanje v prostorih KUD France Prešeren med 10.00 in 18.00 uro, v primeru večernih predstav v okviru Festivala Čas je ZA pa tudi med 19.30 in 22.00.

Za dodatna pojasnila sva vam z veseljem na voljo koordinatorja Nika Kovač (nika.kovac@casjeZA.si, 040 150 893) in Simon Maljevac (simon.maljevac@casjeZA.si).

Vnaprej hvala in lep pozdrav,
Simon, Nika, Miha, Lovro, Lana, Blaž, Lara, Dragan, Mitja in preostala ekipa kampanje Čas je ZA”

Komentiranje ni mogoče.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov