Zlate Tifanije 2024 – glasovanje

Podrobnosti

  • sobota | 30. marca 2024 - petek | 12. aprila 2024
  • 00:05 - 23:59
  • https://www.kulturnicenterq.org/zlate-tifanije/

Z velikim navdušenjem napovedujemo jubilejno 10. podelitev Zlatih Tifanij, nagrad za posebne dosežke na LGBT+ sceni v preteklem letu.

Nominiranke_ce za Zlate Tifanije so s svojimi edinstvenimi kvalitetami v letu 2023 dodobra začinile_i dogajanje na LGBT+ sceni.

Vas, draga LGBT+ javnost, vabimo da v spodnjih kategorijah glasujete za svoje favorite_ke in njihove dosežke v letu 2023. Katera oseba bo dobila Zlato Tifanijo v spodnjih kategorijah, boste odločile_i ve_i! Glasujete lahko do polnoči v petek, 12. aprila 2024.

Akademija Tiffany bo letos podelila tudi Tifanijo v redu posebnih zaslug za dobrobit scene.

Vse_i tiste_i, ki se prireditve ne boste mogle_i udeležiti, boste lahko spremljale_i dogajanje na našem Facebook in Instagram profilu ter na naši spletni strani. Novice z rdeče preproge bomo objavljali_e v živo.

Gala podelitev bo v soboto, 20. 4. 2024, ob 21.uri v Galeriji Škuc. Na samo podelitev bo vstop možen samo povabljenkam_cem z vabili, nekaj mest pa je rezervirano tudi za ostale obiskovalke_ce. Prisrčno vabljene_i na after party, ki bo takoj po podelitvi, predvidoma ob 23.30 uri, v Klubu Tiffany.

GLASOVANJE


Dogodek je del kulturnega programa ob obeležitvi 40. obletnice gibanja LGBT+ skupnosti v Sloveniji in poteka v sodelovanju z razstavo Prisotnost skupnosti.

Program 40. obletnice gibanja LGBT+ skupnosti: https://40lgbt.si/


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov