Tiffany ARTikulacija: Iztok Klančar

ARTikulacija: Iztok Klančar

Podrobnosti

  • torek | 20. aprila 2021
  • 18:00 - 19:00
  • https://www.facebook.com/klubtiffany

Lepo vabljeni_e na spletno edicijo ARTikulacije, pogovora o umetnosti, ki bo potekal 20. 4. 2021 ob 18. uri s prenosom v živo na naši FB strani. Tokrat bomo gostili avdiovizualnega umetnika Iztoka Klančarja.

Iztok Klančar je vsestranski avdiovizualni umetnik, fotograf in učitelj, ki preko subjektivnih, razdrobljenih fragmentov pripovedi odstira notranjost svojevrstne seksualnosti. Svoja dela umetnik uvršča v polje psihodrame, ki pa preko lastnih subjektivnih prepletov uprizarja notranje svetove, lastne konflikte ter mnogoterost in imaginacijo našega življenja. Deluje znotraj medija filma, eksperimentalnega videa in fotografije, kjer lahko prepleta osebne poti, instinkte ter že skoraj nadrealistično podobo življenjskih prizorov.

Pred kratkim smo na naših omrežjih predstavljali njegovo zadnje delo ‘Remembering the Nights in Safe Haven’. Serija treh kratkih filmov je nastala na podlagi izgube queer nočnega življenja zaradi posledic trenutne epidemije in nas popelje preko treh fantazijskih prizorov skozi Amsterdam, kjer trenutno živi in ustvarja. Več o njegovem delu ter preteklih projektih si lahko ogledate na njegovi spletni strani.


Pogovor bo potekal v živo na FB strani Kluba Tiffany, dostopen pa bo tudi na našem YouTube kanalu.


Dogodek podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana ter Urad za mladino Republike Slovenije.


ŠKUC– Kulturni center Q obvešča:

Stremimo k cilju, da bi bili tudi dogodki na družbenih omrežjih varen prostor brez kakršnekoli oblike nasilja in sovražnosti, namenjen le strpnemu izražanju.

Prosimo, da to upoštevate predvsem pa opozorite ekipo na pojav verbalnega nasilja ali sovražnosti na dogodkih z zasebnim sporočilom na naši FB/IG strani ali po e-pošti na kulturnicenterq@gmail.com.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov