Tiffany ARTikulacija: Alen in Robi Predanič aka The Witch Twins

The Witch Twins, Alen in Robi Predanič

Podrobnosti

  • četrtek | 10. junija 2021
  • 19:00 - 20:00
  • https://www.facebook.com/klubtiffany

Lepo vabljeni_e na spletno edicijo ARTikulacije, pogovora o umetnosti, ki bo potekal 10. 6. 2021 ob 18. uri s prenosom v živo na naši FB strani. Tokrat bomo gostili umetniški tandem, Alena in Robija Predaniča znana tudi pod umetniškim imenom, The Witch Twins.

Performativna umetnika, ki s svojimi VHS videi pričarata podobe napolnjene s surealizmom in ekcentrizmom, ki jim ni meja. Celotno kostumografijo, rekvizite in scenografijo spretno izdelujeta sama. Korenine njunega ustvarjanja segajo v majhno študentsko sobo, ki sta jo tekom let spremenila v svojo fantazijo in je tako postala izhodišče za raziskovanje lastne domišljije in magičnih svetov. Njuno delo je po unikatnosti postalo dobro prepoznano in se v zadnjem času posvečata tudi snemanju videospotov za različne glasbenike_ce.

Njuna dela si lahko ogledate na Youtube kanalu The Witch Twins ter na Instagram profilih Alen Predanič in Robi Predanič.


Pogovor bo potekal v živo na FB strani Kluba Tiffany, dostopen pa bo tudi na našem YouTube kanalu.


Dogodek podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana ter Urad Republike Slovenije za mladino.


ŠKUC– Kulturni center Q obvešča:

Stremimo k cilju, da bi bili tudi dogodki na družbenih omrežjih varen prostor brez kakršnekoli oblike nasilja in sovražnosti, namenjen le strpnemu izražanju.

Prosimo, da to upoštevate predvsem pa opozorite ekipo na pojav verbalnega nasilja ali sovražnosti na dogodkih z zasebnim sporočilom na naši FB/IG strani ali po e-pošti na kulturnicenterq@gmail.com.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.


Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov