The House Laboratory presents: Show me how you burlesque

Podrobnosti

  • torek | 11. junija 2024
  • 20:00 - 21:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana
*** POLNO REZERVIRANO ***

Petje? Ples? Igra? – Yes honey, she’s got it all! Pripravite se na edinstveno show izkušnjo pod okriljem The House Laboratory-ja in si dovolite v enournem spektaklu doživeti vse kar ste si kadarkoli predstavljali ko ste pomislili na kabaret, perje, pahljače in še in še.

Zategnite korzete in obujte svoje najvišje petke ter se nam pridružite v torek, 11. 6. 2024, ob 20. uri v Klubu Tiffany. 

Popolna fabuloza in ekstravaganca vas čakata, se vidimo!

Vabljene_i!


Vstopnina / Entrance fee: 8 €


Dogodek je del projekta Mladi in prihodnost LGBT+ skupnosti, ki se izvaja v okviru programa Erasmus+, sofinanciranega s strani Evropske unije.


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov