Skupnostni dan

Podrobnosti

  • sobota | 22. junija 2024
  • 17:00 - 21:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Klub Tiffany/Kulturni center Q za vas pred poletnim oddihom pripravlja sobotno skupnostno popoldne za zabavo, druženje, jedačo in pijačo ter še marsikaj drugega.

Pozdravite tople dni in proslavite zadnje dni meseca ponosa na popoldanskem družabnem dogodku v prijetnem hladu letnega vrta kluba Tiffany. Skupaj bomo jedle_i, ustvarjale_i, plesale_i in sklepale_i nova prijateljstva.

Pričnemo ob 17. uri s pogostitvijo, družabnimi igrami ter literarnim in kvačkarskim kotičkom

Ob 19. uri pa se nam z akustičnim koncertom avtorskih skladb in priredb pridružita kvir glasbenici Ana Vida Resnik in kitaristka Tina Vidić, ki delujeta pod imenom Trauma Bond. Kot sta o sebi zapisali, sta tisti bivši, ki se kljub pogostim razhodom vedno vračata nazaj, pred skupne odre. Z novimi travmami, z več ljubezni.

Vrt bo odprt vse do 21. ure, tako da ne zamudite priložnosti, da preživite ležerno popoldne v naši kvir družbi v zeleni oazi kluba Tiffany!


Dogodek je del dejavnosti, organiziranih v sklopu prostovoljskega programa. Prostovoljski program je del projekta Mladi in prihodnost LGBT+ skupnosti, ki se izvaja v okviru programa Erasmus+, sofinanciranega s strani Evropske unije.


Oblikovanje: Jakob Golob


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov