House Nation w/M.T.L.

Podrobnosti

  • petek | 14. junija 2024 - sobota | 15. junija 2024
  • 23:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

V petek, 14. junija, bodo za House Nation vročico na plesišču skrbeli M.T.L. aka More Tender Love!

M.T.L. je DJ in producentski projekt treh ustvarjalcev, ki so jim slovenska in ljubljanska plesišča že dodobra poznana. Njihov prepoznavni zvok izhaja iz nepopustljive strasti za house, disco in funk ritme, s katerimi vas bodo vso noč držali pokonci. Fantje so se skupnosti premierno predstavili na aprilski K4 Roza, ko so nas na velikem plesišču razvajali z žarki ljubezni, zdaj pa nas že mesečno razvnemajo na velikem plesišču kluba Tiffany.

HOUSE NATION je odvod sproščene in priljubljene petkove zabave Pop Nation, na kateri smo LGBT osebe lahko to kar smo. Svobodni in sproščeni ljudje, ki se na house glasbo zabavajo pod ponosno mavrično zastavo!

Zato se nam pridruži v petek tudi ti!

Sing it! Dance it! Love it!

House Nation – najbolj queer house zabava v mestu.


▲ M.T.L. ▲ 14. 6. 2024 ▲


Vstopnina / Entrance fee: 5 € < 0.00 > 7 €


Oblikovanje: Jakob Golob


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov