Pop Nation w/Lara Lens

Pop Nation w/Lara Lens

Podrobnosti

  • petek | 13. maja 2022
  • 23:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

POP NATION je sproščena in priljubljena petkova zabava, kjer smo LGBT osebe lahko to kar smo. Svobodni in sproščeni ljudje, ki se zabavajo pod ponosno mavrično zastavo!

Zato se nam pridruži v petek tudi ti! Za glasbo bo tokrat skrbela Lara Lens, mlada slovenska DJ-ka iz Ljubljane, ki v vsakem nastopu izžareva pozitivno energijo in si prizadeva za nepozabno ter edinstveno izkušnjo svoje publike.

Sing it! Dance it! Love it!

Pop Nation – najbolj queer zabava v mestu.


▲ LARA LENS ▲ 15. 4. 2022 ▲


Vstopnina / Entrance fee: 5 € < 0.00 > 7 €


Lara Lavtar, znana tudi pod imenom Lara Lens, je mlada slovenska DJ-ka iz Ljubljane, ki v vsakem nastopu izžareva pozitivno energijo in si prizadeva za nepozabno ter edinstveno izkušnjo svoje publike. Od ostalih jo ločuje predvsem njena kreativnost, kajti v svoj stil nenehno vpeljuje nove tehnike DJ-anja in trike, ki držijo plesišče na nogah.

Do sedaj je nastopila že na številnih žurih po Sloveniji, tako kot na Hrvaškem in Grčiji. Njen stil se nenehno razvija, kljub temu pa v ospredje postavlja tech house in bass house glasbo, ki se na trenutke preliva v techno. Njena vizija je približati elektronsko glasbo širši množici, kar se izraža v njenih DJ setih in mashupih, v katerih prepleta house glasbo in hite komercialne glasbe.

»Glasba je zame šesti jezik ljubezni, kajti ruši razlike med ljudmi na plesišču, jih povezuje ter jim daje občutek pripadnosti.«


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino, JAK in JSKD.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov