TecHno Rotation [TR03]

Podrobnosti

  • petek | 20. maja 2022
  • 22:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana
‘TecHno Rotation’ je serija dogodkov, za katere se angažirata Laylae in Elysian, in poteka vsak tretji petek v mesecu v našem sestrskem klubu Monokel. Tokrat združujemo moči in skupaj odpiramo oboje vrat.

Klub Monokel bo gostil DJ-ke, ki znajo pričarati večer težkih zvokov techno glasbe 👽🔥💥 v surovo industrijski, a hkrati hipnotično dinamični različici podprti z mogočnimi bas linijami. Na TR03 bo tokrat predstavljena mlada Djka iz ekipe Medikament po imenu Nobena.

V klubu Tiffany pa bomo gostili moške kolege kolektiva Medikament: GoldOneness, Belucci in Schvas.

TIFFANY 🔊

22:00-01:00 Schvas

01:00-03:00 Belucci

03:00-05:00 GoldOneness

MONOKEL 🔊

22:00-01:00 Laylae – bit.ly/3MJDBDM

02:00-03:00 Elysian – bit.ly/35HZH8I

03:00-05:00 Nobena – soundcloud.com/n0bena/after-session


Vstopnina / Entrance fee:

5 € < 0.00 > 7 €


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


ŠKUC-LL obvešča:

Monokel je lezbični klub.

Lezbijke izrekamo dobrodošlico vsem kvirom, bi-, panseksualkam_cem, gejem, tetkam, taškam, nebinarnim in transspolnim, vsem LGBTIQ + osebam, da skupaj oblikujemo varen prostor, kjer je prepovedano vsakršno verbalno in/ali fizično nasilje. V klubu ne toleriramo homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma, starostizma in vseh drugih oblik zatiranj!

Vse obiskovalke_ce prosimo, da ekipo opozorijo na vsakršen pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com in FB stran kluba Monokel.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov