POP NATION – Heidijine domislice

Podrobnosti

  • petek | 17. julija 2015
  • 23:00 - 05:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Naša hišna diva Heidi Bouquet je sklenila to vroče in sončno poletje preživeti delavno na svoji rodni grudi na eni izmed gorskih kmetij. Do konca poletja bo vneto izdelovala sir in ostale mlečne dobrote, ki jih bo na jesen pripeljala v Ljubljano in jih prodajala „ljubljanskim srajcam“ kot sama pravi finim Ljubljančanom-kam. Ta petek smo si jo srčno zaželeli v klubu Tiffany, a je naša Heidi Bouqet vse preveč zaposlena s sirarsko dejavnostjo. Ko smo jo povprašali, kaj bi rada sporočila zvestim obiskovalcem kluba Tiffany, nam je preprosto zabrusila: „Po obraz’ naj se pa kar pobrijejo, pr’ n’s ‘ma sam’ ž’vina kocine po glav’!”

DJ Protein
DJ Naj

____________________

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur
____________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

Kulturni center Q
Škuc

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov