POP NATION

Podrobnosti

  • petek | 13. novembra 2015
  • 23:00 - 05:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

POP NATION je sproščena petkova zabava, kjer smo LGBT osebe lahko to kar smo. Svobodni in sproščeni ljudje! In Pop Nation se po navadi ne vpleta v politiko. A tokrat ne moremo ostati tiho in si izmišljevati besedil, ki vas vabijo na zabavo. Ne. Ne tokrat. Naše pravice so spet napadene. Spet so na referendumu. Temu zatiranju se lahko upremo le tako, da se aktivira slednji_a posameznik_ica v naši družbi! Zato vas Klub Tiffany in POP Nation pozivata k aktivaciji! Aktiviraj svoje sorodnike in prijatelje, da bodo glasovali ZA! Pridruži se organizacijam, ki sodelujejo v kampanji! Razmisli kaj lahko storiš in kaj lahko prispevaš ZA svobodno družbo!

Seveda pa tudi ta petek nadaljujemo s sproščenim in odbitim POP nation partijem, kjer bosta za svobodo glasbo vrtela

DJ Duki in DJ Protein
____________________

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur
____________________
ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

Kulturni center Q
Škuc

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov