POP NATION

Podrobnosti

  • petek | 15. maja 2015
  • 23:00 - 05:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Nemara velja za najbolj priljubljeno destinacijo v klubu Tiffany ravno kocka na plesišču. Pravzaprav gre za dve ločeni kocki, dimenzij 90cmx80cmx60cm, ki jih je management kluba Tiffany umetelno in domiselno združil v eno. Tako ti dve kocki (v nadaljevanju kocka) ne predstavljata samo odlične pozicije za plesanje pozno v noč in vse tja do jutranjih ur, ampak tudi izjemno razgledno točko, kjer vam raznorazno dogajanje na plesišču nikakor ne more uiti. Hkrati pa boste tudi najbolj opažena oseba na plesišču. Če bi si radi zagotovili mesto na kocki, Vam priporočamo, da v klub Tiffany pridete dovolj zgodaj. Po določenem času namreč kocka postane pravi „hot spot“ v klubu, tako da je do mesta na njej izjemno težko priti.

Zatorej si še ta petek privoščite in doživite izjemno izkušnjo plesanja na kocki v klubu Tiffany.

Dj Duki
Dj Naj
____________________

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur
____________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

Kulturni center Q
Škuc

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov