PolitBife Tiffany

Podrobnosti

  • sobota | 4. julija 2020
  • 19:00 - 20:00
  • Masarykova cesta 24, 1000 Ljubljana

Vabljeni v PolitBife Tiffany, kjer se bomo v sproščenem bifejskem okolju o političnosti LGBT+ gibanja pogovarjali s Tajnico lezbične mafije. Sprehodili se bomo skozi zgodovino političnih zahtev LGBT gibanja v slovenskem kulturnem prostoru, analizirali bomo spreminjajočo se strukturo deležnikov v političnem in kulturnem razvoju scene in poskušali aktualizirati potrebe, vsebine in zahteve LGBT skupnosti danes.

Za bifejsko vzdušje bo poskrbela ljubljanska starleta Babsi Adler, ki skozi svoje mačje oči opazuje ljudi in jim na odru postavlja ogledalo.

Dogodek podpirata Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana.


POMEMBNO:
Dogodka se udeležite le, če ste zdravi_e, nimate simptomov okužbe z novim koronavirusom in niste bile_i izpostavljene_i tveganjem za okužbo z novim koronavirusom.
 
Za vstop v zaprte prostore potrebujete masko, pred vstopom si razkužite roke.
 
Upoštevajte priporočila NIJZ dostopna na povezavi:
https://www.nijz.si/sl/preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2019
https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/priporocila_organizatorje_prireditev_za_preprecevanje_sirjenja_okuzbe_z_virusom_sars-cov-2.pdf

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen LGBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov