Otvoritveni večer Festivala Parada ponosa

parada ponosa 2022

Podrobnosti

  • petek | 3. junija 2022 - sobota | 4. junija 2022
  • 22:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Obstaja več načinov, kako lahko podprete festival Parada Ponosa. Eden izmed njih je tudi, da ta petek zažurate z nami ob začetku letošnjega Festivala Parada Ponosa, spijete kako pivo, se imate super in prispevate k letošnjem festivalu. Ali obstaja še kakšen boljši izgovor za party? :)

Za glasbo bo v klubu Tiffany poskrbela Lara Lens.

Festival Parada ponosa 2022 pa se začne že prej, ob 16. uri vabljene_i na skupnostni dogodek SQVOT dnevna in pred klubom Monokel na Metelkovi celo petkovo popoldne preživite v dobri družbi ljudi, kreativnosti, mrzlih pijač in kakšnega prigrizka. —> https://fb.me/e/2rrBLzhbF

Sing it! Dance it! Love it!


▲ Lara Lens ▲ 3. 6. 2022 ▲


Vstopnina / Entrance fee: 5 € < 0.00 > 7 €


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino, JAK in JSKD.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov