Odprtje Tiffany ARTik

Podrobnosti

  • petek | 12. junija 2020
  • 17:00 - 00:00
  • Masarykova cesta 24 1000 Ljubljana

Vabimo Vas, da se udeležite odprtja Tiffany ARTik, ki bo v petek 12. 6. 2020 ob 17:00 v Kulturnem centru Q / klub Tiffany. Tiffany ARTik bo dostopen v obratovalnem času kluba Tiffany

S Tiffany ARTikom, artističnim butikom, želimo kvir* umetnikom_icam in širši slovenski alternativni kulturi omogočiti dostop do fizičnega prostora, kjer se predstavijo in lahko svoja dela tudi ponudijo v odkup javnosti.

Trenutne družbeno-politične razmere niso naklonjene neodvisnim alternativnim fizičnim prostorom kamor sodi Kulturni center Q / klub Tiffany, ki deluje v sklopu alternativne kulturne cone Metelkova mesto.

Več o Tiffany ARTik si lahko preberete v blogu TUKAJ 

*kvir je mišljen kot miselnost oziroma sistem vrednot in ne spolna usmerjenost in/ali izraz

**logo Tiffany ARTik je delo Mihe Bizjaka

————————–————-
ŠKUC Kulturni center Q obvešča:
Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen LGBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.
Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany
__________________

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov