Manipulacija pahljače – kabaret delavnica

Podrobnosti

  • četrtek | 18. avgusta 2022
  • 11:00 - 12:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

V sklopu Platforme »malih manjših umetnosti« vas v četrtek, 18. avgusta vabimo na kabaret delavnico, na kateri se boste potopili_e v Alekseïev svet , kjer se združita kabaret in burleska in je v ospredju vaša senzualnost. Na podlagi tehničnih in stilskih vaj, usmerjenih v vašo splošno odrsko prezenco, bomo delali_e na vašem umetniškem izražanju s pahljačo. Na kratki delavnici se boste naučili_e koreografijo, s katero boste lahko hitro razvili_e svojo odrsko točko in prebudili_e moč skušnjave, ki se skriva v vseh nas. Skratka, to bo popoldne, ko bo vaša notranja diva lahko zasijala in bo po vaših žilah tekla čutnost.

Za udeležbo na delavnici ne potrebujete predhodnih izkušenj z burlesko ali kabaretom. Prinesite pa svojo pahljačo in oblačila, v katerih se boste počutili_e zapeljivo.

Burleskni performer Alekseï Von Wosylius svoj umetniški nastop imenuje Opéra-Boylesque. V svojem pesniškem vesolju že desetletje ustvarja samostojno ter v okviru kabaret skupine Cabaret Mademoiselle iz Bruslja.


Trajanje: 1 h

Kotizacija: 10 eur

Prijave: https://tix.emanat.si


Come and immerse yourself in the world of Alekseï, where cabaret and burlesque coalesce and where sensuality is at the forefront. Based on technical and style exercises aimed at your general stage presence, we will work on your expressivity with the fan. In this short workshop, you will learn a choreography with which you will be able to develop your own act and awaken the power of seduction hidden in each one of us. This is going to be an afternoon when your inner diva will shine and rush the sensuality through your veins.

No previous experience with burlesque or cabaret is needed to attend the workshop. But do bring a fan and wear something you feel seductive in.

Burlesque performer Alekseï Von Wosylius calls his performance Opéra-Boylesque. He has been developing his poetic universe for a decade, creating solo as well as in collaboration with the Brussels-based cabaret group Cabaret Mademoiselle.


Duration: 1 h

Fee: 10 eur

Application: https://tix.emanat.si


Delovanje Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov