LGBTIQ+ piknik

LGBTIQ+ piknik

Podrobnosti

  • nedelja | 13. junija 2021
  • 12:00 - 17:00
  • Piknik prostori RIC SAVA - Šport Ljubljana Dajnkova ulica 56, 1000 Ljubljana
Si LGBTIQ+ oseba in si želiš druženja v živo v naravi ob reki in v najbolj kvir družbi? 🌳🌞🌈
Zavod TransAkcija in Klub Tiffany te z veseljem vabita na nedeljski LGBTIQ+ piknik na pravem pravcatem piknik placu RIC Sava, ki bo 13. junija z začetkom ob 12:00 pa vse do 17:00.

🍅🥪🍉 JEDAČA IN PIJAČA:
Piknik bo potekal po preprostem principu: vsaka oseba prinese s seboj, kar želi (solato, pecivo, sadje, kruh, sir, kaj slanega, sladkega, brezalkoholno pijačo, itd. spodbujamo predvsem vegi in veganske jedače) in skupaj ustvarimo domačno mavrično druženje. S seboj bomo imele_i osnovni pribor, nekaj vode, na voljo pa bo tudi žar. Na dogodku ni dovoljen alkohol, lahko pa v lastni režiji nadaljujete druženje na pijači po pikniku oz. izven njega.

🌳🌲 PROSTOR:
Piknik prostor, kjer bomo, se nahaja neposredno ob Savi, na voljo je tudi wc in pa manjši kafič. Dostop do lokacije je urejen tako za avtomobile (s parkirišči), možen pa je tudi z mestnim avtobusom (do postaje je slabih 1km oz cca 10 min povprečne hoje). Piknik prostori so dostopni za osebe, ki uporabljajo voziček. Prostore RIC Sava si lahko ogledate na povezavi: https://www.sport-ljubljana.si/RIC_Sava_Pikniki

🏸🎸 KAJ NAJ PRINESEM S SEBOJ?
Poleg kakšne jedi ali prigrizkov lahko prineseš tudi piknik deko, družabno igro ali pa glasbilo za čim prijetnejše druženje. 🙂

ℹ️ PRIJAVA:
Udeležba na pikniku je brezplačna. Prijava je OBVEZNA, saj so mesta omejena. V tednu pred piknikom prijavljene_i prejmete obvestilo s točnejšimi informacijami o tem, kje se dobimo. Prijavi se čimprej, da lahko organiziramo dogodek glede na število prijav!
Če imaš kakšno vprašanje, nam piši na info@transakcija.si!
Vabljene_i! 🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

Srečanje bo potekalo v skladu s priporočili NIJZ za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov