Kavarniški večer: Zodiak znak Halloween

Podrobnosti

  • četrtek | 20. oktobra 2022
  • 19:00 - 21:00
  • Klub Tiffany, Masarykova cesta 24, Ljubljana

Želja po odgovorih se vam bo uresničila, če se nam pridružite na Kavarniškem večeru, ki bo potekal 20. 10. 2022 ob 19. uri v klubu Tiffany. Z branjem iz tarot kart ti želimo omogočiti vpogled v tvojo sedanjost, prihodnost in pomagati premagati preteklost. Bral bo znameniti Leonardo, ki bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Istočasno boste lahko sodelovali tudi na delavnici Queer Make Up Halloween – se naučili kakšnega trika, našli nov videz zase ali pa se samo zabavali z eksperimentiranjem. Za nekaj kozmetičnih izdelkov bomo poskrbeli mi – je pa zaželeno, da prinesete svoje, če jih imate.

Za vse tiste, ki bi želeli izvedeti več o društvih ŠKUC in Legebitra pa bo poskrbljeno na info točki.

Pridruži se nam in spoznaj svojo usodo ter odkrij svoj nov »look«!


*ENG

Your desire for answers will come true if you join us at the Queer Caffe, which will take place on October 20, 2022 at 7:00 p.m. at the Tiffany Club. By reading tarot cards, we want to give you an insight into your present, future and help you overcome the past.

At the same time, you will be able to participate in the Queer Make Up Halloween workshop – learn a trick, find a new look for yourself or just have fun experimenting. We will take care of a small number of cosmetic products – but it is recommended that you bring your own if you have them.

For all those who would like to learn more about the Škuc societies and the Legebitra society, you will be taken care of at the info point.

Join us to discover your destiny and discover your new “look”!


Naslovna slika/cover design: Urška Čuk (Rastrlab)


Kavarniški večeri so nastali s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi na pobudo Društva Appareo, Klub Tiffany in Legebitra Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne in naše. Vsak tretji četrtek v mesecu se Klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k druženju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi.

Če pa se kot LGBTQ+ ustvarjalke_ci tudi same_i najdete v tem opisu in bi si želele_i predstaviti se širši publiki z svojimi deli, glasbenimi nastopi, predstavami in še mnogo drugega, vas vabimo, da nam pišete na katja.sesek@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com in tako skupaj ustvarimo čudovit večer.

Kavarniške večere organizirata Društvo informacijski center Legebitra in Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q).


Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana. Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancira Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO. Delovanje ter programe ŠKUC-Kulturnega centra Q poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za mladino in Oddelek za zdravje in socialno varstvo, Urad RS za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen LGBTIQ+ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov