Kavarniški večer: Zaključni piknik

Podrobnosti

  • četrtek | 23. junija 2016
  • 19:00 - 23:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

S tokratnim dogodkom se ekipa kavarniških večerov odpravlja na zaslužen dopust. Ob tej priložnosti smo se odločile_i, da na vrtu Kluba Tiffany priredimo zaključni piknik.

Za pijačo in jedačo bomo v večini priskrbele_i me_i, vseeno pa ste vabljene_i, da po svojih zmožnostih tudi same_i prispevate, da bo miza dobro obložena in da bo izbira čim bolj pestra. Pa pridno se poklikajte in nas obvestite o svojem prihodu, da bomo znale_i okvirno predvideti vaše število in tako zagotoviti, da se hrane ne meče stran in da ne bo česa premalo. :)

S seboj lahko prinesete tudi pesmarice in kakšne inštrumente, ker si piknika brez kitare in petja itak ni možno predstavljat. :)

Se vidimo!!
__________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo.Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov