Kavarniški večer vol.10

Klub Tiffany

četrtek, 5. 12. 2013, ob 20ih

kavarniški vol.10

 

December se bo ravno dodobra začel, ko bo svoja vrata ponovno odprla kavarna v Tiffanyju. Pridite in se prepustite performansu prav posebne sorte, ki bo pozitivno vplival na domišljijo in smejalne mišice, ter nato še glasbi izpod prstov in glasilk Katje in Petre, ki bosta razgibali ušesa in dušo. Ekipa kot vedno poskrbi za topel čaj, tokrat pa vas morda preseneti celo Miklavž s kakšno malenkostjo, če boste pridni seveda.

________________________________________________________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal z navdihom akustične glasbe izpod glasilk mladih ustvarjalcev. In želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalcem oder, na katerem bodo lahko zablesteli s svojim talentom in hkrati gledalcem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Enkrat na mesec se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju glasbenemu in drugemu programu, ki ga za obiskovalce pripravljajo mladi.
Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Društvo ŠKUC, Kulturni center Q, Klub Tiffany in Društvo Appareo.
Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov