Kavarniški večer: tradicionalni zaključni piknik

Podrobnosti

  • četrtek | 27. junija 2019
  • 19:00 - 22:00
  • Masarykova cesta 24 1000 Ljubljana

Takolele smo vabile_i davnega leta 2017, leta 2019 sporočilo nadcikliramo, zatorej:

Ekipa Kavarniških večerov vas vabi na zaključni dogodek iz kolekcije pomlad-poletje 2019, na katerem se bomo v prijetnem ambientu terase Kluba Tiffany družile_i ob pijači in jedači. Nadele_i si bomo retrospektivna očala in si skoznje ogledale_i naše kreacije, si privoščile_i kratek oddih med izpitnim obdobjem, izkoristile_i priložnost za druženje preden pobegnemo na različne konce in še mnogo več.

Pridite! Več nas je, manj bo ostalo na mizi.
—–
Cafe night team invites you all to the closing event of the Spring-Summer 2019 Collection. It’ll take place in the comfortable ambience of the Club Tiffany terrace, where we will wine and dine, don our retrospective glasses to check out our creations, take a much needed break from the finals (at least some of us), and take the opportunity to hang out before we all scuttle to different parts of the world.

Do come! The more we are, the fewer food remains on the table.
________________________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal na pobudo Društvo Appareo, Klub Tiffany in Društvo informacijski center Legebitra s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Pišite nam lahko na info@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra in Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q).
___________________________________________________
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirajo: Mestna očina Ljubljana – Urad za mladino, Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov