KAVARNIŠKI VEČER: Tall Jenny

Podrobnosti

  • četrtek | 14. aprila 2016
  • 20:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Laura in Sven sta dve mladi osebi, zaljubljeni v glasbo in življenje in sta svoj glasbeni preplet začeli pred približno tremi meseci. V tem času sta s kitaro, violino, vokalom in ropotuljicami, ustvarila barvit razgiban ter pozitiven repertoar. Njun žanr pa se razteza od starega rocka ter jazza do instrumentalne glasbe ter popa.

_______

Two young people in love with music and life, Laura and Sven have begun their musical mix about three months ago. During this time they have created a colorful, various and positive repertoire using a guitar, a violin, vocals and rattles. Their genre stretches from old rock and jazz to instrumental music and pop.
_______

Vabljene_i!

_______

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo.Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com alikulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov