Kavarniški večer: Manca Berlec

Podrobnosti

  • četrtek | 1. junija 2017
  • 20:00 - 23:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana
Manca Berlec je mlada glasbenica, ki za sebe pravi, da ima staro dušo in se z glasbo ukvarja že od malih nog. Igra sicer več instrumentov,  njena večna spremljevalka pa je kitara. Njeni nastopi izgledajo tako, da poje, igra kitaro in ‘loopa’ dele pesmi, ki jih nato sestavlja na odru. Za seboj ima že kar nekaj nastopov, med drugim tudi na Slovenija ima talent, čeprav sama pravi, da se za podobo izza ekrana skriva mnogo več.

Manca Berlec is a young musician who describes herself as an old soul and has been involved in music since a very young age. Although she plays different instruments, her everlasting companion has been the guitar. During her performances she sings, plays the guitar, and loops different parts of the song, which she then pieces together on stage. She has performed quite a few times by now, most notably at Slovenia’s got talent, although she says there is a lot more hiding behind the image of her we got to see on-screen.

________________________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal na pobudo Društvo Appareo, Klub Tiffany in Društvo informacijski center Legebitra s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Pišite nam lahko na info@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in zavod Omrežje.
___________________________________________________
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirajo: Mestna očina Ljubljana – Urad za mladino, Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov