Kavarniški večer: CROON

Podrobnosti

  • četrtek | 7. marca 2019
  • 20:00 - 23:00
  • Masarykova cesta 24 1000 Ljubljana

Ljubiteljice_ji Kavarniških večerov,

Tokrat bomo uživali_e v koncertu skupine CROON.

CROON so štiričlanski bend, ki raziskuje različne žanre rocka. Njihova glasba je avtorska in jo sestavljajo družbeno kritične vsebine in življenjske zgodbe.

Zasedba:
Tina Mirošič – vokal, kitara
Maja Pahor – bas
Petra Hrovatin – klavir, sint
Marko Petriček – bobni

Pa še malo za prisluhnit:

Croon – Happy Stuff:
https://soundcloud.com/user-970755505

Pridite.
________________________________________________
Ste opazile_i novo naslovko? Kover je delo mladega LGBT-umetnika Filip Vurnik
________________________________________________

Projekt Kavarniški večeri je nastal na pobudo Društvo Appareo, Klub Tiffany in Društvo informacijski center Legebitra s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Pišite nam lahko na info@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra in Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q).
_____________________________________________
Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za mladino in Oddelek za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov