KAVARNIŠKI VEČER

Podrobnosti

  • četrtek | 18. februarja 2016
  • 20:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Članici dueta Isometric sta v svojem življenju potegnili že več vzporednic; večkrat sta priložnostno sodelovali kot duet, obe pa sta bivši članici skupine The Pyramids in študentki arhitekture. Obeta se nam čudovit večer ob zaključku izpitnega obdobja.
Vanesa (vokal) in Ana (kitara) sta začeli z akustičnim projektom, ki se dotika več glasbenih zvrsti med popom, soulom, rnb-jem ter jazzom in ga bosta predstavili na kavarniškem večeru.

Vabljene_i!

____________________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo.Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo. Projekt sofinancira Urad za mladino Mestne občine Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov