Gradbinka – izobraževalna delavnica

gradbinka izobraževalna delavnica

Podrobnosti

  • sreda | 9. februarja 2022
  • 14:00 - 17:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana
Velikokrat se nam v življenju zgodi, da je potrebno doma popraviti kakšno malenkost vendar nimamo poguma, da bi se je lotili sami_e. Serija izobraževalnih delavnic Gradbinka je namenjena vsem, ki bi se radi_e naučili_e, osvežili_e ali nadgradili_e znanje različnih obrtniških veščin.

Na prvi delavnici se bomo posvetili_e stenam. Spoznali_e bomo različne materiale (mavec, kit, grobi omet, fini omet …), orodja in tehnike za popravilo poškodovanih sten. Po osvojeni teoriji boste svoje znanje lahko preizkusili_e in izpilili_e v praksi. Za material in orodje bo poskrbljeno.

Na delavnico se prijavite z obrazcem na povezavi: https://forms.gle/7LeQXFk7x5qLkQVa8

Z vami bosta Verica in Miha.

Vabljeni_e.


POMEMBNO:

Dogodka se udeležite le, če ste zdravi_e, nimate simptomov okužbe z novim koronavirusom in niste bile_i izpostavljene_i tveganjem za okužbo z novim koronavirusom.

Udeležba je možna le ob izpolnjenem pogoju PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Uporaba zaščitnih mask je v zaprtih prostorih obvezna. 

Upoštevajte priporočila NIJZ:
https://www.nijz.si/…/preprecevanje-okuzbe-z-virusom…


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino, JAK in JSKD.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen LGBTIQ+ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov